KARTRA

Kartra gir deg alle verktøyene du trenger for å vokse, i et grensesnitt. Lag websider og landingssider, håndter komplette supportsystem, markedsførig med et kraftig verktøy for e-postutsendelse.
Lanser produkter eller tjenester på nettet med Kartra, en alt-i ett løsning for din bedrift.

Norsk Kartra Partner

3 fordeler med KARTRA

01.

Hastighet

PWA lar deg laste ned websiden til telefonen, nettbrettet eller en PC som en app. Websidens innhold blir lastet ned til appen ettersom brukeren surfer siden, og innholdet blir raskt tilgjengelig som i en vanlig app.

02.

Ytelse

Siden innholdet lastes ned og lagres på telefonen, nettbrettet eller PCen, vil det også være tilgjengelig offline og for sider med mye tungt statisk innhold, vil brukeropplevelsen føles lettere selv ved treg internettforbindelse.

03.

Plattformuavhengighet

PWA er helt plattformuavhengig. Så sant enheten har en nettleser som f.eks Safari, Chrome eller firefox, er PWA er utrolig bra alternativ fo f.eks. tunge nettbutikker, blogger, sider med oppskrifter, how-to guider etc.

ALT I EN LØSNING


Handelsløsning
Landingssider / sidebygger
Lead
Kampanjestrategi
Support / helpdesk / chat
Kalender / online booking
Medlemsportal / kurs
Reklamefri videolagring

Hva gjør Kartra så annerledes fra andre systemer?

Alle verktøy samlet under et system
...
en innlogging

Din bedrift, online, krever en rekke forskjellige løsninger, som du på en eller annen måte må få til å snakke sammen. Ofte fører dette til stor frustrasjon og mye bortkastet tid. For eksempel vil ikke betalingsløsningen din legge kundene inn i ønsket adresseliste, supportsystemet ditt kobler ikke kontaktene til rett database, eller medlemsportalen håndterer ikke brukerens tilgang når etter refundert betaling osv.

Som nevnt, utrolig frustrerende og store mengder bortkastet tid ... til nå!

Alle de individuelle delene av Kartra er sammensatt slik at de sømløst "snakker" med hverandre, helt uten å måtte konfigurere noen integrasjon i det hele tatt! Som et resultat kan alt spores innen for et og samme system!

For å ta noen eksempel:
- Om en besøkende lander på Kartra-siden din, spores handlingen av Kartra Analytics.
- Om en bruker fyller ut et Kartra signup-skjema, sørger Kartra Mail for at vedkommende abonerer på nyhetsbrevet ditt.
- Om en kunde betaler gjennom en Kartra Handelsløsning, sender Kartra Memberships automatisk innloggingsinformasjon.

Alt dette er standardfunksjoner i Kartra.

Dette er få av de tid og kostnadsbesparende fordelene med Kartra-systemet.

Minimer muligheten for feil
...
og stress

Når du benytter mange ulike plattformer som er koblet til hverandre, har du flere potensielle feilpunkter. Jo flere ledd kjeden har, jo større er sjansene for at en av dem til vil bryte. Det som kan gå galt, vil gå galt... var det noen som sa engang...

På toppen av det hele, må du sansynligvis kontakte et eget støtteteam for hvert av disse platformene. Hva om de ikke vil samarbeide eller vet hvordan de andre appene fungerer?  

Kartra, som et alt-i-ett-system, løser problemet: Kun en plattform, ett støtteapparat, ett kontaktpunkt.

Praktisk...

Et system tilpasset alle
...
deg også

En av Kartras viktigste styrker er at den er like tilpasset både nybegynnere og erfarne brukere.

Nye brukere vil sette pris på den intuitive opplevelsen, basert på ferdiglagde maler og dra-og-slipp-grensesnitt som vil øke hastigheten på læringskurven betydelig. I løpet av noen få dager vil du kunne få full utnyttelse av appen!
 
Og for alle erfarene brukere der ute ... til dere som har prøvd og testet alle de forskjellige programvarealternativene på markedet ... vel, du her får du følelsen av at alt faller på plass!

Kartra har en utrolig fleksible og robust motor vil gi deg muligheten til å lage de mest avanserte, tilpassede og komplekse salgskanaler og automatisere markedsføringskampanjer du tidligere har kunnet drømme om.

Å ja, Kartra sparer deg for mye penger!
...
og frustrasjon

Her er en estimert kostnad på hva du vil trenge for å sette opp et komplett system med individuelle platformer.

En bedrift med god online styring vil muligens bruke 6 forskjellige verktøy. For nyhetsbrev, landingssider, handelsløsning, kampanjehåndtering, support med ticket og chat løsning, meldemseller kurssider.
Hver av disse tjenestene kan fort få en snittpris på 750,- per måned.

Totalt for 6 verktøy til 750,- per måned x 12 måneder = 54.000,-
Vel ... av og til kan man finne billigere løsninger på noen av delene, men det er ikke sikkert du vil klare å få disse til å snakke sammen på måten du ønsker. Da vil du kunne yte godt med et verktøy som Kartra hvor prisen starter på rundt 1.000 per måned eller 12.000 per år. En fin liten brøkdel av prisen til en frustrerende spagettiløsning.

Og ja ... du får også tilgang til et stort antall maler til forskjellige sidetyper som vil kunne spare deg for tusenlapper i designutgifter.

Du vet hva de sier: tid er penger, og med Kartra sparer du deg for begge deler!