Tjenester

Nettsteder kan variere veldig i pris basert på størrelse, funksjon og tilpasset nivå. For å gi deg en ide om hva du kan forvente, har vi her satt opp en oversikt over noen tjenester og prispukter.

Markedsføring & supportsystem

Kartra gir deg alle verktøyene du trenger for å vokse, i et grensesnitt. Lag presentasjoner og landingssider, håndter komplett supportsystem, markedsførig med et kraftig verktøy for e-postutsendelse.
Lanser produkter eller tjenester på nettet med Kartra, en alt-i ett løsning for din bedrift.

Progressiv Web Applikasjon

Med et nettsted fra DragonWeb, kan denne gjøres om til en nedlastbar fullscreen app som legges som et ikon på  skrivebordet på din telefon eller PC. Denne løsningen kan være flott for blogger, influensere og andre sider med faste følgere.

Websider / branding

Rent, enkelt og elegant. Branding-pakken sikrer at din online virksomhet er like overbevisende som din offline virksomhet. Flott for barer, kafeer, restauranter, klubber, verksteder, nisjebedrifter.

Trenger du noe ekstra?
Vi har addons.

I tillegg til webdesign, er vi dyktige på å drive virksomheten fremover. Fra startegier for sosiale medier til redesign av merkevare kan vi tilby en rekke tjenester som setter bedriften din i best mulig lys.

Landingssider

En landingsside er en ekstern, enkeltstående side som har oppgaven å fange publikum og fronte et enkelt annonsert produkt, merkevare eller tjeneste.

Gjør websiden om til en app

PWA - Progressive Web Application er en måte som gjør det mulig tilby websiden din som en nedlastbar app.

Vektorisering

Vi omgjør den gamle logoen din til en moderne vektorisert logo. Dette er en nødvendighet for å få best mulig resultat ved trykk av markedsmateriell

Webmaster

Hold websiden oppdatert på enkleste måte. Som din nettredaktør/webmaster, sender du oss det du ønsker å formidle, og vi publiserer det i tråd med deres profil.

Grafisk online kalkulator

Individuelle og tilpassede produkter er i vinden som aldri før.
Vis kunden alle valg og muligheter for et tilpasset produkt på en enkel og kreativ måte.

Sikkerhet,domene, hosting

Vi leverer hjemmesider med SSL-sertifikat inkludert i domeneprisen. Med en sikker nettside, øker du synligheten din hos Google

Google My Business

God google rangering oppnås først og frems ved å være synlig. Flere tiltak kan gjøres for å oppnå dette, og en god start kan være å opprette en Google My Business profil. Vi hjelper deg igang med dette

Konsulent

Ta gjerne kontakt med oss om andre datarelaterte utfordringer også. Vi hjelper gjerne til.  Med over 20 års erfaring innen digital design, web og generell IT, har vi vært borti det meste.

Det er enkelt å jobbe med oss

Når vi får kjenskap til ditt ønskede omfang og visjon, vil vi gi deg et tilbud som beskriver alt du trenger for å ta en informert beslutning. Forespørsler er gratis, og den avtalte prisen er det vi forholder oss til. Eventuelle nødvendige endringer som må til for å nå målet, vil bli opplyst om og drøftet. Betaling av prosjektet faktureres med halvparten før og halparten etter ferdigstillelse.