Hvorfor velge DWP

DragonWeb Production er et webdesignfirma som spesialiserer seg på å tilby små bedrifter profesjonelle, elegante og moderne nettsteder. I dagens hardt konkurrerende marked, bør god online tilstedeværelse ikke overses. Vi ønkser å jobbe tett og personlig med kundene våre og hjelpe firmaer opp og frem.

Det er lett å komme igang

#1

Ta kontakt, få et tilbud.

Den beste måten å komme i kontakt med oss ​​på er gjennom kontaktskjemaet vårt. Derfra kan vi gi deg et estimat for hva en ny side vil koste - slik at du kan ta en informert beslutning så snart som mulig. Jo mer detaljert informasjon du kan gi oss, jo mer nøyaktig estimaktkan vi komme tilbake med.

#2

La oss bli kjent med selskapet ditt.

Om vi blir enige om å ta prosjektet et skritt videre, ønsker vi å bli bedre kjent med din bedrift. Dette kan vi gjøre over en kopp kaffe, et firmabesøk eller f.eks. et Skype-møte. Vi har tro på en personlig service.

#3

Utviklingen starter

Når vi er enige om funksjoner, innhold, presentasjon og lignende, starter vi utviklingen av siden. Avhengig av omfang og tilgjengelig informasjon, vil denne prosessens varighet variere fra klient til klient. Vi vil holde deg godt informert underveis.

#4

Overlevering og publisering

Etter noe tid med godt samarbeid, gjennomgåtte revisjoner og skaping av innhold, publiserer vi websiden til ditt domene. Siden er nå online og en grundig siste sjekk utføres før vi sier oss helt fornøyde med resultatet.
Gratulerer...!